Dongguan Sichun Plastic Products Co., Ltd.

Zprávy

Vědci zkoumající šíření varianty Oregon COVID-19
Čas vydání: 2021-03-11 09:52:33  Hity: 9

PORTLAND, Ore.    Nová varianta COVID-19, která se vyvinula v Oregonu, bylanalezena v prostředí zdravotní péče v okrese Marion.

0489110a-c67e-40fd-aa04-89081e3cfb2e-large16x9_OHSUantibodytestcaptioned.jpg

Výzkumníci se stále snaží přijítna to, jak to ovlivní lidi.


Oregonská varianta je podobná verzi viru ve Velké Británii a byla uvedena jako varianta znepokojení.


Brian O'Roak, docent molekulární a lékařské genetikyna Oregonské univerzitě pro zdraví&Science, a jeho týmnašli domácí kmen. Stále se snaží zjistit, jak daleko se to rozšířilo v komunitě.


„Ukázalo se, že tato kombinace variant je odolnější vůčineutralizaci lidskými protilátkami, ale stále se máme co učit o tom, co by to mohlo znamenat mimo laboratoř ve skutečné-světové situaci, “řekl v pondělí.


SOUVISEJÍCÍ: Vícenakažlivá brazilská varianta viru se objevuje v Oregon

Řekl, že i přesnové varianty jsou vakcíny stále velmi účinné proti těžkým onemocněním a smrti.


O' Roak právě teď říká, že se stále snaží posoudit, jak daleko se varianta rozšířila a zda je' obsažena v tomto ohnisku.


"We' detekoval jsem pouze jediná instance této mutace v ohnisku. Nemyslíme si, že to byl jediný případ ohniska, který tuto mutaci obsahoval. Ale zatím jsme to ještě v širší komunitěneviděli, řekl.&#&#"

Nová varianta COVID

19 začíná v Oregonu (KATU
23:00)

--

Ken Stedman, profesor biologiena Portlandské státní univerzitě, říká, že se přílišnetýká variant, ale úředníci veřejného zdravotnictví by onich měli mít přehled.


Říká stejné věci, které jsme dělali


39; děláme proto, abychom omezili šíření COVIDu, jako jenošení masek a mytí rukou proti variantám. A říká, že stejná opatření v oblasti veřejného zdraví by také mohla pomoci omezit počet variant, které vidíme.

&#

„Čím více replikace máte, tím více variant vygenerujete a tím více příležitostí musí se šířit, “řekl Stedman. \"Což je další důvod, proč chceme čísla snížit.\" Čím méně čísel máme, tím méně druhů variant ve skutečnosti vznikne samo o sobě. “


Další odborníci ve státě Portland tvrdí, že věří, že se chystají další případy s oregonskou mutacínezjištěno.


Je to jako havin

103;napadení krysami. Pokud ve svém domě uvidíte krysu, víte, že jich je pravděpodobně 10nebo 20nebo 30. Takže pokud uvidíte jeden případ toho čistounáhodou, víte, že jich je mnohem, mnohem více,

řekl profesor biologie Luis Ruedas."&#Nová varianta COVID"19 začíná v Oregonu (KATU4 PM)

--

Právě teď vědci z OHSU sekvenují asi 1% případů v Oregonu.


Rozhodně si myslím, že jsme jsounějakým způsobem v závodě s časem a čím rychleji dokážeme očkovat lidi, tím lépe budeme mít tu skutečně důležitou ochranu před těžkýminemocemi,
O

39; řekl Roak.""&#

Tým OHSU doufá, že odtud zvýší úsilí o sekvenování, ideálně dosáhne 10% až 15%, ve snaze lépe sledovatnové varianty.


Předchozí: Jaká je úloha ochranného ští...

další: Blíží se testneutralizačních...